Siemens doteraz dostal sedem žiadostí o pomoc vo Vysokých Tatrách

29.11.2004 Celý región

Spoločnosť Siemens a jej dcérske spoločnosti minulý týždeň okamžite zareagovali na na vzniknutú prírodnú katastrofu vo Vysokých Tatrách a rozhodli sa venovať...
Spoločnosť Siemens a jej dcérske spoločnosti minulý týždeň okamžite zareagovali na na vzniknutú prírodnú katastrofu vo Vysokých Tatrách a rozhodli sa venovať 10 miliónov slovenských korún na obnovu infraštruktúry v postihnutých oblastiach.

V súčasnej dobe spoločnosť hľadá konkrétne možnosti ako čo najefektívnejšie využiť vyčlenené finančné prostriedky. Z tohto dôvodu Siemens na Slovensku vyzýva všetky postihnuté orgány samosprávy, inštitúcie alebo občianske združenia vo Vysokých Tatrách, aby svoje žiadosti o pomoc zasielali emailom na adresu tatry@siemens.sk alebo poštou na adresu:

„ Siemens Tatrám“
Siemens, s.r.o.
Stromová 9
P. O. BOX 96
837 96 Bratislava

„ Do konca kalendárneho roka by sme chceli mať jasno v tom, ktoré konkrétne projekty na obnovu Tatier podporíme. Aj preto v súčasnej dobe veľmi intenzívne pracujeme na tom, aby sme ich mali na výber čo najviac. Za minulý týždeň sme ich obdržali celkovo sedem. Dnes sa priamo v Starom Smokovci stretávam s primátorom Vysokých Tatier Jánom Mokošom, ktorý má najlepší prehľad o aktuálnej situácii v postihnutej oblasti. , “ upresnil Ing. Peter Kollárik, generálny riaditeľ a predstaviteľ spoločnosti Siemens na Slovensku.

Na finančnom dare 10 miliónov slovenských korún sa podieľa 11 spoločností Siemens pôsobiacich na Slovensku: Siemens, s.r.o. , Siemens Business Services, s.r.o. , Siemens Program and System Engineering s.r.o. , OSRAM Slovakia, a.s. , BSH Drives and Pumps s.r.o. , REAKTORTEST, s.r.o. , Volkswagen Elektrické Systémy s.r.o. , SIPRIN, s.r.o. , BSH domácí spotřebiče s.r.o. - organizačná zložka Bratislava, SAS Automotive s.r.o. , Malzenice Power, s.r.o.
 

Vyberte región